BelgischeWijnUitnodiging degustatie Belgische wijnen  !

We gaan het nieuwe jaar op 16 januari in met een top degustatie onder begeleiding van een gepassioneerd wijnliefhebber ,  auteur,  journalist, sommelier conseil, voorzitter van de vereniging van Vlaamse Sommeliers, etc.. Gido Van Imschoot.  Niemand zal ontkennen dat er veel beweging is in de Belgische Wijnwereld.  In elke provincie van ons landje zijn er wijnbouwers aan het werk en deze breiden steeds uit.  Een degustatie om niet te missen!

Login voor leden

Het aantal inlog pogingen is beperkt. Ben je je wachtwoord vergeten of ben je niet meer zeker, druk dan op 'wachtwoord vergeten ? '

Lid worden

Het lidgeld bedraagt 140 euro voor 6 professioneel begeleide degustaties (7 tot 8 wijnen per avond) . Deze degustaties gaan steeds door op een vrijdagavond in de Vrije Basisschool in De Pinte. Kan je op een bepaalde degustatie niet aanwezig zijn, dan kan je je laten vervangen door iemand anders. Zodoende kan hij of zij ook eens kennismaken met onze commanderij.

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.