RieslingDruifUitnodiging degustatie Rieslingwijnen.

 

De voorlaatste degustatie van dit seizoen gaat door op vrijdag 8 mei 2015 om 20 uur stipt in de Potlodenschool. De presentatie wordt ditmaal gegeven door onze wijnmeester en webmaster Dirk Hoogstoel. Hij plaatst de Rieslingdruif , de 'koningin van de witte druivenrassen' , in al zijn facetten in de schijnwerpers.  De veelzijdige Riesling geeft immers wijnen met tal van gradaties , van beendroog tot mierzoet, en in verschillende kwaliteitsniveau's.  We kijken er naar uit.

Graag een seintje als je NIET kan komen.   Je mag steeds iemand in de plaats sturen.

 

Login voor leden

Het aantal inlog pogingen is beperkt. Ben je je wachtwoord vergeten of ben je niet meer zeker, druk dan op 'wachtwoord vergeten ? '

Lid worden

Het lidgeld bedraagt 140 euro voor 6 professioneel begeleide degustaties (7 tot 8 wijnen per avond) . Deze degustaties gaan steeds door op een vrijdagavond in de Vrije Basisschool in De Pinte. Kan je op een bepaalde degustatie niet aanwezig zijn, dan kan je je laten vervangen door iemand anders. Zodoende kan hij of zij ook eens kennismaken met onze commanderij.

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.