RieslingDruifDegustatie Rieslingwijnen.

 

Onder de gepassioneerde begeleiding van onze web-wijnmeester werd de Rieslingdruif in al zijn glorie ontdekt.  We konden een gevarieerd palet proeven uit het gamma van wijnboer Prüm uit Bernkastel in de Moezelstreek.  Op het einde van degustatie bracht een peiling duidelijk aan het licht dat deze edele wijn zeker gesmaakt werd, evenwel volgens de meeste leden het liefst vergezeld van een aangepast gerecht.   Bedankt Dirk voor deze ontdekking.   

Vervolgens bracht onze voorzitter het nieuwe degustatie programma 2015-2016 naar voren.  Het gevarieerde programma met verrassend veel inbreng van eigen leden werd op enthousiasme onthaald. Onze wijngilde spoort vastberaden verder!

 

Login voor leden

Het aantal inlog pogingen is beperkt. Ben je je wachtwoord vergeten of ben je niet meer zeker, druk dan op 'wachtwoord vergeten ? '

Lid worden

Het lidgeld bedraagt 140 euro voor 6 professioneel begeleide degustaties (7 tot 8 wijnen per avond) . Deze degustaties gaan steeds door op een vrijdagavond in de Vrije Basisschool in De Pinte. Kan je op een bepaalde degustatie niet aanwezig zijn, dan kan je je laten vervangen door iemand anders. Zodoende kan hij of zij ook eens kennismaken met onze commanderij.

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.