Uitnodiging Masterclass Pessac-Léognan

Op vrijdag 2 december 2016 richt wijngilde Vini Amici een degustatieavond in met als thema ‘Pessac Léognan’ .

Onder leiding van Bart Vanderstraeten, sommelier en voorzitter van de wijngilde,  zullen die avond kwaliteitsvolle wijnen uit die regio geproefd en besproken worden.

Locatie      : Kasteel Viteux, Kerkplein 8, De Pinte
Aanvang    : 20 uur                                                                                                                                          
Kostprijs    : Vini Amici-leden 35 euro  en  niet-leden 40 euro

Inschrijven kan tot 25 november via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  EN  door storting van het verschuldigde bedrag op rekeningnummer BE86 6719 3924 8950  van wijngilde     Vini Amici.         
Opgelet : het aantal deelnemers is beperkt tot 45.       
Wees er dus snel bij !

 

Login voor leden

Het aantal inlog pogingen is beperkt. Ben je je wachtwoord vergeten of ben je niet meer zeker, druk dan op 'wachtwoord vergeten ? '

Lid worden

Het lidgeld bedraagt 140 euro voor 6 professioneel begeleide degustaties (7 tot 8 wijnen per avond) . Deze degustaties gaan steeds door op een vrijdagavond in de Vrije Basisschool in De Pinte. Kan je op een bepaalde degustatie niet aanwezig zijn, dan kan je je laten vervangen door iemand anders. Zodoende kan hij of zij ook eens kennismaken met onze commanderij.

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.