Info champagnereis mei 2017

Volgend jaar in de maand mei gaat wijngilde Vini Amici terug op uitstap. Ditmaal opteren we voor een tweedaagse trip naar de Champagnestreek.
We bezoeken 4 champagnehuizen, waar we de verschillende cuvées kunnen proeven. Via een rondvaart op de Marne tussen de champagnevelden en een korte wandeling in het hogergelegen Hautvillers zullen we genieten van het prachtige landschap.
Uiteraard komt ook het culinaire aspect aan bod met een heerlijk diner in Auberge des Moissons waar we logeren en een smakelijke lunch in Restaurant Abbaye de Hautvillers.
 
Voor het volledige programma en alle praktische informatie klik hier.
 
Wij hopen alvast dat jullie erbij zullen zijn om er samen een prachtig weekend van te maken.
 
Interesse? Snel inschrijven is de boodschap, de plaatsen zijn immers beperkt en leden hebben voorrang !

 

Login voor leden

Het aantal inlog pogingen is beperkt. Ben je je wachtwoord vergeten of ben je niet meer zeker, druk dan op 'wachtwoord vergeten ? '

Lid worden

Het lidgeld bedraagt 140 euro voor 6 professioneel begeleide degustaties (7 tot 8 wijnen per avond) . Deze degustaties gaan steeds door op een vrijdagavond in de Vrije Basisschool in De Pinte. Kan je op een bepaalde degustatie niet aanwezig zijn, dan kan je je laten vervangen door iemand anders. Zodoende kan hij of zij ook eens kennismaken met onze commanderij.

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.