Blinddegustatie  2017

We organiseren voor het eerst een blinddegustatie.  Indien er voldoende interesse is (min.10 deelnemers ) zal deze doorgaan op vrijdagavond 24 februari in ons vertrouwd schoollokaal.

Hoe zit het concept in elkaar ?  Onze wijnmeester zal 4 sets van telkens enkele wijnen voorstellen.  Per set zal hij de typische kenmerken van de druivenrassen toelichten.  Hiermee gewapend gaan wij dan in teamverband (2 tot 4 personen) op ontdekkingstocht.   Volgens onze wijnmeester zullen we die avond 11 wijnen degusteren.

Kan je een team samenstellen van min. 2 tot max 4 personen (niet-leden zijn ook welkom) laat ons iets weten ten laatste tegen de volgende degustatie van 27 januari. Kan je geen team samenstellen, geen enkel probleem, je kan ook individueel inschrijven en op de avond zelf wordt er met de individuele inschrijvingen teams samengesteld.  

Op de volgende degustatie van 27 januari  beslissen we of de blinddegustatie doorgaat op basis van het aantal inschrijvingen !

Deelnameprijs per persoon is 25 euro.  We voorzien enkele flesjes wijn cadeau voor de winnende teams.

Tot slot, het mag je zeker niet afschrikken om deel te nemen.   Zelfs de grootste wijnkenners kunnen de bal soms misslaan.    Het is een leuk moment om zelf je wijnkennis eens te toetsen en in team misschien een prijs weg te kapen.

 

Login voor leden

Het aantal inlog pogingen is beperkt. Ben je je wachtwoord vergeten of ben je niet meer zeker, druk dan op 'wachtwoord vergeten ? '

Lid worden

Het lidgeld bedraagt 140 euro voor 6 professioneel begeleide degustaties (7 tot 8 wijnen per avond) . Deze degustaties gaan steeds door op een vrijdagavond in de Vrije Basisschool in De Pinte. Kan je op een bepaalde degustatie niet aanwezig zijn, dan kan je je laten vervangen door iemand anders. Zodoende kan hij of zij ook eens kennismaken met onze commanderij.

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.