Cote Chalonnais mapAanpassing programma - Update 28/10/2020

Gezien de negatieve corona-ontwikkelingen en nieuwe maatregelen voor bijeenkomsten (verbod om drank te nuttigen) zien wij ons genoodzaakt om de degustaties van 4 december (Chili Cool Climate) en 11 december (masterclass Zuid Afrika) te annuleren en te verplaatsen naar een later nog te bepalen datum.
Spijtig genoeg hebben we ook beslist om de wijnbeurs met Pinksteren 2021 om dezelfde reden te annuleren en uit te stellen tot 2022.   

We blijven de evolutie op de voet volgen en zullen jullie tijdig berichten over onze plannen. 

We hopen samen met jullie op een betere toekomst waarin we onbezorgd kunnen genieten van een aangename degustatie. 

Login voor leden

Het aantal inlog pogingen is beperkt. Ben je je wachtwoord vergeten of ben je niet meer zeker, druk dan op 'wachtwoord vergeten ? '

Lid worden

Het lidgeld bedraagt 140 euro voor 6 professioneel begeleide degustaties (7 tot 8 wijnen per avond) . Deze degustaties gaan steeds door op een vrijdagavond in de Vrije Basisschool in De Pinte. Kan je op een bepaalde degustatie niet aanwezig zijn, dan kan je je laten vervangen door iemand anders. Zodoende kan hij of zij ook eens kennismaken met onze commanderij.

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.