Uitnodiging degustatie  Bio in Bordeaux

 BioBordeaux

 

 

 

 

 

Op vrijdag 18 maart 2022 gaan we terug van start met een degustatie.  

Hoe staat het met de biologische wijnbouw in de Bordeaux-streek? Niemand minder dan Hugo Van Landeghem komt daar alles over vertellen.  Hugo is naast erevoorzitter van de Vlaamse Wijngilde, ook nog auteur, wijnmeester van de Commanderij Land van Waas en lid van de Jurade St-Emilion.     

De degustatie gaat door in Erasmus school in De Pinte (link)

We starten stipt om 20u.  De deuren zijn open vanaf 19u45.  
De degustatie is enkel toegankelijk voor leden.  Kan je als lid niet aanwezig zijn, dan mag je steeds een vervanger laten komen.
 

 

 

Login voor leden

Het aantal inlog pogingen is beperkt. Ben je je wachtwoord vergeten of ben je niet meer zeker, druk dan op 'wachtwoord vergeten ? '

Lid worden

Het lidgeld bedraagt 140 euro voor 6 professioneel begeleide degustaties (7 tot 8 wijnen per avond) . Deze degustaties gaan steeds door op een vrijdagavond in de Vrije Basisschool in De Pinte. Kan je op een bepaalde degustatie niet aanwezig zijn, dan kan je je laten vervangen door iemand anders. Zodoende kan hij of zij ook eens kennismaken met onze commanderij.

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.