Uitnodiging degustatie  Witte wijnen uit Spanje

BioBordeaux

Op vrijdag 29 april 2022 gaan we terug van start met een degustatie.  

Spanje is vrijwel het grootste wijn producerende land ter wereld. Er groeien zeer veel verschillende druivensoorten. Spanje staat ook bekend om een geweldig rijk aanbod van witte wijnen, met eigen kenmerken.  Dhr Patrick Brock, ondervoorzitter van de wijnkring Gent,  zal ons op 29 april daar alles uitgebreid over vertellen.   

De degustatie gaat door in Erasmus school in De Pinte (link)

We starten stipt om 20u.  De deuren zijn open vanaf 19u45.  
De degustatie is enkel toegankelijk voor leden.  Kan je als lid niet aanwezig zijn, dan mag je steeds een vervanger laten komen.
 

 

 

Login voor leden

Het aantal inlog pogingen is beperkt. Ben je je wachtwoord vergeten of ben je niet meer zeker, druk dan op 'wachtwoord vergeten ? '

Lid worden

Het lidgeld bedraagt 140 euro voor 6 professioneel begeleide degustaties (7 tot 8 wijnen per avond) . Deze degustaties gaan steeds door op een vrijdagavond in de Vrije Basisschool in De Pinte. Kan je op een bepaalde degustatie niet aanwezig zijn, dan kan je je laten vervangen door iemand anders. Zodoende kan hij of zij ook eens kennismaken met onze commanderij.

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.