Uitnodiging degustatie  Valpolicella

BioBordeaux

Valpolicella is een appellatie in Veneto.  Dit is een groot wijngebied in het noorden van Italië. In Valpolicella zijn de wijnmakers gespecialiseerd in het maken van hoge kwaliteit rode wijn. We maken kennis met voor velen onbekendere druivensoorten Corvina, Rondinella, Corvinone en Molinara.  En natuurlijk staat de wereldberoemde Amarone della Valpolicella op de proeflijst. 

Deze avond wordt ons gebracht op 17 juni door Silvana Bearzotti, oud wijndocent Italiaanse wijnen aan de Vlaamse  Wijnacademie,  sommelier-conseil en eigenares wijnhandel Cavatappi in Gent.  

De degustatie gaat door in Erasmus school in De Pinte (link)

We starten stipt om 20u.  De deuren zijn open vanaf 19u45.  
De degustatie is enkel toegankelijk voor leden.  Kan je als lid niet aanwezig zijn, dan mag je steeds een vervanger laten komen.
 

 

 

Login voor leden

Het aantal inlog pogingen is beperkt. Ben je je wachtwoord vergeten of ben je niet meer zeker, druk dan op 'wachtwoord vergeten ? '

Lid worden

Het lidgeld bedraagt 140 euro voor 6 professioneel begeleide degustaties (7 tot 8 wijnen per avond) . Deze degustaties gaan steeds door op een vrijdagavond in de Vrije Basisschool in De Pinte. Kan je op een bepaalde degustatie niet aanwezig zijn, dan kan je je laten vervangen door iemand anders. Zodoende kan hij of zij ook eens kennismaken met onze commanderij.

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.