Uitnodiging degustatie Domaine des Escaravailles.

 

DomaineEscaravaillesOp 22 september is er terug een degustatie, dit keer wijnen van het domein Escaravailles.  Dit domein uit de Rhône streek produceert voortreffelijke wijnen onder verscheidene appelaties.   Deze degustatie wordt gegeven onder begeleiding van André Van der Elst. 

André is Sommelier-Conseil en Ambassadeur de l’Université du Vin, Suze la Rousse. Reeds heel wat jaren geleden besloot advocaat André zich te verdiepen in de wijnkennis. Culinaire opdrachten ging hij evenmin uit de weg en tal van kookcursussen stimuleerden zijn uitgesproken interesse voor de harmonie tussen wijn en gerechten. Verscheidene opleidingen her en der vormden de zoete verleiding naar de opleiding Sommelier Conseil, waarna hij het gelijknamige diploma behaalde aan de Université du Vin in Suze La Rousse, midden in de Franse Rhônestreek. Hij is docent aan de Vlaamse Wijnacademie én stichtend voorzitter van de VZW Sommeliers Conseils die vanuit de Vlaamse Wijnacademie de Belgische alumni van de Franse wijnuniversiteit in Suze La Rousse verenigt.

De degustatie gaat door in Vrije basisschool in De Pinte.
We starten stipt om 20u.  De deuren zijn open vanaf 19u45.  

De degustatie is enkel toegankelijk voor leden.  Kan je als lid niet aanwezig zijn, dan mag je steeds een vervanger laten komen.

 

Lid worden

Het lidgeld bedraagt 140 euro voor 6 professioneel begeleide degustaties (7 tot 8 wijnen per avond) . Deze degustaties gaan steeds door op een vrijdagavond in de Vrije Basisschool in De Pinte. Kan je op een bepaalde degustatie niet aanwezig zijn, dan kan je je laten vervangen door iemand anders. Zodoende kan hij of zij ook eens kennismaken met onze commanderij.

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.