Uitnodiging degustatie Wijnen uit de Balkan.

 

DomaineEscaravaillesOp 24 november is er terug een degustatie, dit keer wijnen uit de Balkan. Deze degustatie wordt gegeven onder begeleiding van Patrick Dhondt. 

Patrick Dhondt werkte vele jaren in de banksector, maar besloot uiteindelijk voor zijn passie te kiezen: wijn. Hij creëerde Wines out of the Boxxx, met een focus op het schiereiland Istrië in de Adriatische Zee, waarvan Italië, Kroatië en Slovenië deel uitmaken. Het vormt als het ware de poort naar Oost-Europa, en voor Patrick Dhondt werd dat de uitvalsbasis om zich op de invoer van Oost-Europese wijnen toe te leggen. 

De kern van het wijnaanbod komt uit Kroatië, een minder bekend wijnland dat de laatste jaren een grote kwaliteitssprong voorwaarts heeft gemaakt. Patrick Dhondt importeert uit dat land een aantal premiumwijnen, daarnaast vind je een sterk aanbod uit andere Oost-Europese landen: Slovakije, Slovenië, Bosnië-Herzegovina, Servië, Montenegro, Moldavië en Albanië.

De degustatie gaat door in Vrije basisschool in De Pinte.
We starten stipt om 20u.  De deuren zijn open vanaf 19u45.  

De degustatie is enkel toegankelijk voor leden.  Kan je als lid niet aanwezig zijn, dan mag je steeds een vervanger laten komen.

 

Lid worden

Het lidgeld bedraagt 140 euro voor 6 professioneel begeleide degustaties (7 tot 8 wijnen per avond) . Deze degustaties gaan steeds door op een vrijdagavond in de Vrije Basisschool in De Pinte. Kan je op een bepaalde degustatie niet aanwezig zijn, dan kan je je laten vervangen door iemand anders. Zodoende kan hij of zij ook eens kennismaken met onze commanderij.

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.