Uitnodiging degustatie Sicilië en Sardinië

 

DomaineEscaravaillesOp 26 april is er terug een degustatie, dit keer wijnen uit Sicilië en Sardinië. Deze degustatie wordt gegeven onder begeleiding van Silvana Bearzotti. 

Zowel naar oppervlakte als naar wijngaardgrootte is Sicilië een reus binnen Italië. En hoewel het eiland in het verleden niet altijd een uitblinker was op het vlak van evenwichtige, verfijnde wijnen, kan de regio nu bogen op sublieme frisse witte wijnen vol zalvend pitfruit en minerale rode wijnen die bulken van de fruitenergie.

Ook Sardinië is een ontdekking, op alle gebied. Het zuiden en het binnenland van het eiland zijn op elk gebied verschillend van het meer toeristische noorden. Ook op het vlak van druiven weet dit eiland te verrassen: je vindt er een pak rassen die typisch zijn voor de regio, en die je op het vasteland dus (bijna) niet terugvindt.

De degustatie gaat door in Vrije basisschool in De Pinte.
We starten stipt om 20u.  De deuren zijn open vanaf 19u45.  

De degustatie is enkel toegankelijk voor leden.  Kan je als lid niet aanwezig zijn, dan mag je steeds een vervanger laten komen.

 

Lid worden

Het lidgeld bedraagt 140 euro voor 6 professioneel begeleide degustaties (7 tot 8 wijnen per avond) . Deze degustaties gaan steeds door op een vrijdagavond in de Vrije Basisschool in De Pinte. Kan je op een bepaalde degustatie niet aanwezig zijn, dan kan je je laten vervangen door iemand anders. Zodoende kan hij of zij ook eens kennismaken met onze commanderij.

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.