Uitnodiging degustatie Nederland - wijnland in opmars

 

DomaineEscaravaillesOp 14 juni is er terug een degustatie, dit keer wijnen uit Nederland. Deze degustatie wordt gegeven onder begeleiding van Bart Vanderstraeten. 

Nederland is een relatief jong wijnland. Toch hebben ze een rijke geschiedenis als het aankomt op wijn. Honderden jaren geleden maakten de Romeinen hier al wijn. Het wijnland zoals we dit nu kennen is ontstaan in 1970 en heeft rond de eeuwwisseling een flinke boost gehad. Daardoor zijn er inmiddels zo’n tweehonderd commerciële wijngaarden, die bij elkaar opgeteld ruim 300 hectare wijnstokken hebben aangeplant.

De degustatie gaat door in Vrije basisschool in De Pinte.
We starten stipt om 20u.  De deuren zijn open vanaf 19u45.  

De degustatie is enkel toegankelijk voor leden.  Kan je als lid niet aanwezig zijn, dan mag je steeds een vervanger laten komen.

 

Lid worden

Het lidgeld bedraagt 140 euro voor 6 professioneel begeleide degustaties (7 tot 8 wijnen per avond) . Deze degustaties gaan steeds door op een vrijdagavond in de Vrije Basisschool in De Pinte. Kan je op een bepaalde degustatie niet aanwezig zijn, dan kan je je laten vervangen door iemand anders. Zodoende kan hij of zij ook eens kennismaken met onze commanderij.

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.