Uitnodiging degustatie  Chablis

BioBordeaux

Op 21 oktober staat terug een topper op het Vini Amici programma, met name Chablis.  Deze unieke droge witte wijn uit het meest noordelijke gedeelte van de Bourgogne is gemaakt van de Chardonnay druif.  De Chablis wijnen zijn van hoge kwaliteit en hebben een goed bewaarpotentieel.  Onder begeleiding van sommelier-conseil Marijke Bohez (voormalig lid van onze commanderij) gaan wij op verkenning in deze top-regio met tal van premier en grand crus. 

De degustatie gaat door in Vrije basisschool in De Pinte.

We starten stipt om 20u.  De deuren zijn open vanaf 19u45.  
De degustatie is enkel toegankelijk voor leden.  Kan je als lid niet aanwezig zijn, dan mag je steeds een vervanger laten komen.
 

Login voor leden

Het aantal inlog pogingen is beperkt. Ben je je wachtwoord vergeten of ben je niet meer zeker, druk dan op 'wachtwoord vergeten ? '

Lid worden

Het lidgeld bedraagt 140 euro voor 6 professioneel begeleide degustaties (7 tot 8 wijnen per avond) . Deze degustaties gaan steeds door op een vrijdagavond in de Vrije Basisschool in De Pinte. Kan je op een bepaalde degustatie niet aanwezig zijn, dan kan je je laten vervangen door iemand anders. Zodoende kan hij of zij ook eens kennismaken met onze commanderij.

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.