Masterclass - De appelaties van de Medoc

 De Médoc is veruit het meest prestigieuze wijngebied van de Bordelais en mogelijks over gans de wereld. Tientallen Grand Cru Classé Châteaux zoals Lafite-Rotschild, Latour en Margaux komen uit de Médoc.   Ze maken klassieke rode wijnen, met de Cabernet Sauvignon als belangrijkste druif.   De Médoc kent verschillende appellaties waaronder Margaux, St-Julien, St-Estephe, Pauillac… We brengen ze in kaart en gaan natuurlijk enkele uitgelezen wijnen degusteren.   Deze bijzondere masterclass wordt begeleid door onze voorzitter, tevens wijndocent, Bart Vanderstraeten.  Het is geen geheim dat hij een grote voorliefde heeft voor Bordeaux-wijnen. Dit wordt terug een memorabele wijnavond om niet te missen.

 

Login voor leden

Het aantal inlog pogingen is beperkt. Ben je je wachtwoord vergeten of ben je niet meer zeker, druk dan op 'wachtwoord vergeten ? '

Lid worden

Het lidgeld bedraagt 140 euro voor 6 professioneel begeleide degustaties (7 tot 8 wijnen per avond) . Deze degustaties gaan steeds door op een vrijdagavond in de Vrije Basisschool in De Pinte. Kan je op een bepaalde degustatie niet aanwezig zijn, dan kan je je laten vervangen door iemand anders. Zodoende kan hij of zij ook eens kennismaken met onze commanderij.

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.