Uitnodiging degustatie  Duitsland van Pinot Blanc tot Pinot Noir

BioBordeaux

Op 20 januari staat terug een topper op het Vini Amici programma, met name Duitsland van Pinot Blanc tot Pinot Noir.  Een boeiende degustatie die ons laat kennis maken met wijnen gemaakt van verschillende Pinot druiven in Duitsland.   Deze degustatie wordt gegeven onder begeleiding van Hilde Jonckheere ,  eerste sommelier in Belgie in 2009 ,  met een passie voor Duitse topwijnen.  

De degustatie gaat door in Vrije basisschool in De Pinte.

We starten stipt om 20u.  De deuren zijn open vanaf 19u45.  
De degustatie is enkel toegankelijk voor leden.  Kan je als lid niet aanwezig zijn, dan mag je steeds een vervanger laten komen.
 

Login voor leden

Het aantal inlog pogingen is beperkt. Ben je je wachtwoord vergeten of ben je niet meer zeker, druk dan op 'wachtwoord vergeten ? '

Lid worden

Het lidgeld bedraagt 140 euro voor 6 professioneel begeleide degustaties (7 tot 8 wijnen per avond) . Deze degustaties gaan steeds door op een vrijdagavond in de Vrije Basisschool in De Pinte. Kan je op een bepaalde degustatie niet aanwezig zijn, dan kan je je laten vervangen door iemand anders. Zodoende kan hij of zij ook eens kennismaken met onze commanderij.

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.