Na een duidelijke intro van de voorzitter werd wijngilde Vini Amici virtueel boven het doopvont gehouden.  Met een aangeboden goed glas champagne werd uitbundig geklonken op de mooie toekomst van onze wijngilde.   Onder de kundige leiding van grootmeesters Ingrid en Edwin werden de leden vervolgens direct ondergedompeld in een badje vol met degustatietechnieken.  Het publiek luisterde met bewondering hoe je een wijntje vakkundig dient te beschrijven.   De goeie sfeer zat direct in de zaal toen de eerste wijntjes vlotjes werden besproken door enkele woordvoerders van de verschillende tafels.  De voorzitter hield evenwel de knik op de horloge en er moest spijtig genoeg tijdig afgesloten worden.   Omwille van zijn initiatief (oprichting van de wijngilde) kreeg hij de nodige lof toegespeeld van de penningmeester.  Tijdens een debriefing zagen we dat het goed was, geslaagd en vooral dat de leden direct op de degustatierails zaten.  Met dank aan iedereen voor deze geslaagde eerste degustatieavond in wijngilde Vini Amici.

Login voor leden

Het aantal inlog pogingen is beperkt. Ben je je wachtwoord vergeten of ben je niet meer zeker, druk dan op 'wachtwoord vergeten ? '

Lid worden

Het lidgeld bedraagt 140 euro voor 6 professioneel begeleide degustaties (7 tot 8 wijnen per avond) . Deze degustaties gaan steeds door op een vrijdagavond in de Vrije Basisschool in De Pinte. Kan je op een bepaalde degustatie niet aanwezig zijn, dan kan je je laten vervangen door iemand anders. Zodoende kan hij of zij ook eens kennismaken met onze commanderij.

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.