Beste  Vini Amici leden , 

We nodigen je graag uit voor de degustatie "wijnen uit Toscane / Umbrië" op vrijdag 14 maart 2014 om 20:00 uur stipt.   De degustatie gaat door in refter van de potlodenschool, ingang via de Polderdreef in De Pinte.  
 
Wat breng je mee?  6 degustatieglazen (aanbevolen type INAO),  een stylo en natuurlijk je nuchtere smaakpapillen en een stofvrije neus.    
 
Graag een seintje terug als je NIET kan komen. 

Login voor leden

Het aantal inlog pogingen is beperkt. Ben je je wachtwoord vergeten of ben je niet meer zeker, druk dan op 'wachtwoord vergeten ? '

Lid worden

Het lidgeld bedraagt 140 euro voor 6 professioneel begeleide degustaties (7 tot 8 wijnen per avond) . Deze degustaties gaan steeds door op een vrijdagavond in de Vrije Basisschool in De Pinte. Kan je op een bepaalde degustatie niet aanwezig zijn, dan kan je je laten vervangen door iemand anders. Zodoende kan hij of zij ook eens kennismaken met onze commanderij.

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.