WijWatProefIk organiseren degustatielessen voor leden en niet-leden.

In voorbereiding van het nieuwe seizoen 2017-2018 bieden we terug een basispakket aan van : 'hoe wijn leren degusteren en ontdekken' en dit in 2 degustatielessen met digitale cursus en 16 wijnen.  Naast het leren degusteren ontdekken we de primaire indrukken van de wijnen en de typische druiven. 

De lessen worden verzorgd door onze voorzitter Bart en de wijnmeester Dirk.     
Prijs :  45 euro voor Vini Amici leden   ,  50 euro voor niet-leden.  
De lessen gaan bij voldoende belangstelling (min. 8) door in de refter van de Potlodenschool in De Pinte  op woensdag 30 augustus 2017 en woensdag 6 september 2017 en dit telkens van 19:30 uur tot 22:00 uur.   Graag inschrijven voor 25 augustus 2017.  

Login voor leden

Het aantal inlog pogingen is beperkt. Ben je je wachtwoord vergeten of ben je niet meer zeker, druk dan op 'wachtwoord vergeten ? '

Lid worden

Het lidgeld bedraagt 140 euro voor 6 professioneel begeleide degustaties (7 tot 8 wijnen per avond) . Deze degustaties gaan steeds door op een vrijdagavond in de Vrije Basisschool in De Pinte. Kan je op een bepaalde degustatie niet aanwezig zijn, dan kan je je laten vervangen door iemand anders. Zodoende kan hij of zij ook eens kennismaken met onze commanderij.

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.