Vini Amici sluit aan bij de Vlaamse Wijngilde

Onze wijngilde werd afgelopen dinsdag in Brussel voorgesteld op de Algemene Vergadering en Raad van Bestuur van de Vlaamse Wijngilde.   Wij verzochten hun om aansluiting en erkenning als commanderij.   Hierop werd positief gereageerd door alle aanwezige vertegenwoordigers van de commanderijen. 
Met de nodige trots voor deze erkenning lichten wij jullie in dat wij als commanderij aansluiten bij de Vlaamse Wijngilde vanaf oktober 2017 nav onze 5° jaargang.
Onze secretaris Fanny zal jullie tijdig en met de nodige transparantie op de hoogte houden van de evenementen van de Vlaamse Wijngilde.  Reeds een kleine greep van hun aanbod :  Feest van de VWG, nationale proeven, wijnronde van Vlaanderen, Nationale degustaties, Vinofora, ....  
Jullie zullen op de volgende degustatie van 27 januari 2017 reeds een gratis exemplaar ontvangen van het prachtige Ken Wijn-magazine .

 

Login voor leden

Het aantal inlog pogingen is beperkt. Ben je je wachtwoord vergeten of ben je niet meer zeker, druk dan op 'wachtwoord vergeten ? '

Lid worden

Het lidgeld bedraagt 140 euro voor 6 professioneel begeleide degustaties (7 tot 8 wijnen per avond) . Deze degustaties gaan steeds door op een vrijdagavond in de Vrije Basisschool in De Pinte. Kan je op een bepaalde degustatie niet aanwezig zijn, dan kan je je laten vervangen door iemand anders. Zodoende kan hij of zij ook eens kennismaken met onze commanderij.

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.