Blinddegustatie  2018

 Blinddegustatie2018

Net zoals vorige jaar organiseren we terug een blinddegustatie. Het is de ideale gelegenheid om eens een oordeel te vellen over een wijn zonder reeds een vooroordeel te hebben. We hebben ook rekeninggehouden met jullie sugesties uit de vorige blinddegustatie.

Hoe zit het concept in elkaar ?
Onze wijnmeester zal 5 sets van telkens 2 wijnen voorstellen. Per set zal hij enkele tips geven. Hiermee gewapend gaan wij dan in teamverband (2 tot 4 personen) op ontdekkingstocht. Kunnen we achterhalen welke druif we proeven ? Dit jaar is het thema 'zitten we in frankrijk of niet ?'
Als team kan je zelf kiezen of je al dan niet wil deelnemen aan de wedstijd. Doe je liever mee om gewoon eens blind te proeven, dan is dat prima ! Wil je een prijs wegkapen dan kan je meedoen.

Hoe doe je mee ?
Je kan meedoen als team van min. 2 tot max 4 personen (niet-leden zijn ook welkom). Kan je geen team samenstellen, geen enkel probleem, je kan ook individueel inschrijven en op de avond zelf wordt er met de individuele inschrijvingen teams samengesteld. Of je al dan niet wenst mee te doen aan de wedstrijd kan je de avond zelf nog bepalen. Maar de winnaars zullen zeker hun inschrijving terug verdienen.

De blinddegustatie zal doorgaan op vrijdagavond 2 maart. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding met je groepsnaam en de namen van de deelnemers. Je inschrijving is pas definitief na storting van het het inschrijvingsgeld (dit jaar slechts 10 euro per persoon) op rekening BE86 6719 3924 8950. Individueel inschrijven kan dus ook.

Wie vorig jaar deelnam zal het beamen, het is boeiend en verrassend. Het is een leuk moment om zelf je wijnkennis eens te toetsen en, indien je wil, in team misschien een prijs weg te kapen.

Wees er snel bij , de inschrijvingen worden beperkt tot 24 deelnemers !

Login voor leden

Het aantal inlog pogingen is beperkt. Ben je je wachtwoord vergeten of ben je niet meer zeker, druk dan op 'wachtwoord vergeten ? '

Lid worden

Het lidgeld bedraagt 140 euro voor 6 professioneel begeleide degustaties (7 tot 8 wijnen per avond) . Deze degustaties gaan steeds door op een vrijdagavond in de Vrije Basisschool in De Pinte. Kan je op een bepaalde degustatie niet aanwezig zijn, dan kan je je laten vervangen door iemand anders. Zodoende kan hij of zij ook eens kennismaken met onze commanderij.

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.