Uitnodiging degustatie  Toscane

BioBordeaux

Op vrijdag 16 september start ons 10 de seizoen met een verkenning in de prachtige wijnregio Toscane. Met zijn bekende wijnen als de Chianti en Chianti Classico, de Brunello di Montalcino en de Vino Nobile di Montepulciano heeft Toscane wijnen die tot ver buiten Italië bekendheid genieten.
Deze avond wordt begeleid door sommelier-conseil Ingrid Blanquart, tevens wijndocent Italiaanse wijnen aan de Vlaamse Wijnacademie. Dit wordt een mooie avond om ons jubileum jaar goed in te zetten. Ciao Bella !

De degustatie gaat door in Vrije basisschool in De Pinte.

We starten stipt om 20u.  De deuren zijn open vanaf 19u45.  
De degustatie is enkel toegankelijk voor leden.  Kan je als lid niet aanwezig zijn, dan mag je steeds een vervanger laten komen.
 

Login voor leden

Het aantal inlog pogingen is beperkt. Ben je je wachtwoord vergeten of ben je niet meer zeker, druk dan op 'wachtwoord vergeten ? '

Lid worden

Het lidgeld bedraagt 140 euro voor 6 professioneel begeleide degustaties (7 tot 8 wijnen per avond) . Deze degustaties gaan steeds door op een vrijdagavond in de Vrije Basisschool in De Pinte. Kan je op een bepaalde degustatie niet aanwezig zijn, dan kan je je laten vervangen door iemand anders. Zodoende kan hij of zij ook eens kennismaken met onze commanderij.

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.